Overslaan en naar de inhoud gaan

Jaarboek 2019

In de plaats van een tijdschrift opteert Reuzen in Vlaanderen voor de publicatie van een jaarboek. In 2020 publiceren we het jaarboek 2019 dat we met zijn allen samen maken. Graag doen we dan ook een oproep aan alle reuzenbeheerders (individuele personen, reuzenverenigingen en -gilden, reuzengemeenten en -steden, …) om zo vlug mogelijk, uiterlijk vrijdag 10 april 2020, teksten en/of foto’s van hun reuzenevenementen in 2019 door te mailen op secretariaat@reuzeninvlaanderen.be . Alle reuzenonderwerpen kunnen aan bod komen: stoeten en andere reuzenmanifestaties of -evenementen, de creatie van een nieuwe of de restauratie van een oude reus, de onthulling van de plakkaat Reusvriendelijke Gemeente, weetjes rond verdwenen reuzen of reuzengewoonten, praktische informatie met betrekking tot het maken en onderhouden van een reus, …
Graag bij de tekst ook de correcte naam van de reuzenbeheerder (individuele personen, reuzenverenigingen en -gilden, reuzengemeenten en -steden, …) te vermelden alsook het emailadres en eventueel de website.
Voor het jaarboek 2021 (werkjaar 2020) mogen ook vanaf nu reeds teksten en foto’s op het vermelde mailadres doorgestuurd worden.
Met het jaarboek willen we onder meer de reuzencultuur in Vlaanderen archiveren. Het jaarboek zal een oplage hebben van 500 exemplaren en zal op de federatiedag gratis aan alle leden van Reuzen in Vlaanderen gegeven worden.
 

Printer Friendly, PDF & Email