Overslaan en naar de inhoud gaan

Reuzenvriendelijke Gemeenten

Alle Vlaamse steden en gemeentes kregen deze week een brief van Reuzen in Vlaanderen in de bus.  Wij roepen hen op om "Reuzenvriendelijke gemeentes" te worden! 

Het nieuwe tijdschrift REUZEN van Reuzen in Vlaanderen is er!

Met veel genoegen stellen we je hierbij het nulnummer voor van ons gloednieuwe tijdschrift REUZEN. Het 6-maandelijkse tijdschrift over en van de reuzenerfgoedgemeenschap in Vlaanderen. Met dit tijdschrift willen we het verhaal van de reuzencultuur breder verspreiden naar het publiek en ook tegelijk de communicatie tussen en met reuzenbeheerders versterken.

Dit exemplaar is het nulnummer. Dit wil zeggen: presentatienummer waarmee we jullie willen laten zien hoe het blad zal worden samengesteld aan de hand van echte artikelen. Elk nummer zal bestaan uit vaste rubrieken. We zetten ze hier even op een rijtje.

Elk nummer begint met én of meerdere bijdragen over de reuzencultuur vandaag en de rijke geschiedenis van dit unieke Vlaamse erfgoed. Onze redactie duikt de archieven in en vertelt in de volgende nummers het verhaal van de reuzencultuur van in de middeleeuwen tot nu.

Abonneer op Erfgoedzorgplan